vesti24.mk

Tag : поза

ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Неколку трикови кои ќе ви ја направат „МИСИОНЕРСКАТА“ далеку повозбудлива…?!

admin
За мисионерска поза малку кој се одлучува, бидејќи од останатите положби во постелата се смета за најмонотона. Меѓутоа, како што тврдат сексолозите, многу се причините...