vesti24.mk

Tag : поздравување

ЗАБАВА

Коронавирусот наметнува нов начин на поздравување

admin
Додека бројот заболени и починати од новиот коронавирус сè повеќе расте, сè повеќе луѓе, меѓу кои и славни личности, го промовираат новиот поздрав – потчукнување...