vesti24.mk

Tag : покачување на плати

ВЕСТИ

Наставниците денеска треба да знаат дали новото покачување на платите ќе го добијат од јануари

admin
Вработените во образованието денеска, според најавите, треба да знаат кога ќе го добијат новото покачување на платите, за кое Синдикатот за образование, наука и култура...
СВЕТ

Лекари во Канада го одбија покачувањето на платите со отворено писмо

Ferad Aruc
Повеќе од 500 лекари во Канада, заедно со 150 студенти на медицина, потпишаа отворено писмо во кое протестираат поради зголемувањето на платите. „Ние, лекарите во...