vesti24.mk

Tag : покојник

ЗАБАВА

Девојки качени на ковчези тверкаат на покојните, еден од нив беше отворен-од тоа што се случи потоа ќе подзинете (ВИДЕО)

admin
Во последните неколку месеци светот го обиколија видео снимки од жителите на Гана за кои нормалана појава е играњето за време на погребите. И додека...
ЗАБАВА

Го спуштија ковчегот во дупката, а потоа од него се слушна гласот на покојникот: Каде сум, пуштете ме! (ВИДЕО)

admin
Погребите се обично тажни моменти каде роднините и пријателите се простуваат од саканите личности. Дека тоа не е секогаш така покажа еден Ирец кој на...