vesti24.mk

Tag : пола милион евра

ЗАБАВА

ВЕРУВАЛЕ ИЛИ НЕ: Оваа искористена гума за џвакање вреди околу пола милион евра, дознајте зошто! (ФОТО)

admin
Сер Алекс Фергусон е еден од најголемите фудбалски стучњаци на сите времиња, а негов заштитен знак била и остана, токму гумата за џвакање. Гума за...