vesti24.mk

Tag : Политички азил

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

НИКОЛА ГРУЕВСКИ: Јас сум во Будимпешта, и побарав политички азил од унгарските власти!

Ferad Aruc
Екс-премиерот Никола Груевски на својот Фејсбук профил објави дека е во Будимпешта и дека побарал политички азил од тамошните власти. „Во последните неколку денови примив...