vesti24.mk

Tag : политички послушници

ВЕСТИ

Панчевски: Денешната бомба е доказ за судството на политичките послушници

admin
Интересен развој на случувања во судството, За оние што не веруваа на своите очи денес конечно со сопствените уши го слушнавме Зоран Заев како навистина...