vesti24.mk

Tag : политичко огласување

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Фејсбук го ограничува политичкото огласување на своите мрежи

admin
Компанијата Фејсбук соопшти дека наскоро на своите корисници ќе им овозможи сами да го намалат бројот на политичките и општествено ангажираните маркетинг компании на Фејсбук...