vesti24.mk

Tag : полициски синдикат

ВЕСТИ

Нов синдикат во МВР ќе се бори за правата на полицијата

admin
За причините за овој нов синдикат треба да се вратиме неколку години наназад кога настана незадоволство. Во овој синдикат има истакнати борци за правата на...