vesti24.mk

Tag : полнење кутии

ВЕСТИ

Се полнат ли кутии во Чаир, Сарај, Липково и Студеничани?

admin
Денес, на вториот круг од претседателските избори, симптоматичен е растот на излезноста во одредени општини, со мнозинство албанско население. Не е логично на овие изборни...