vesti24.mk

Tag : половина копје

ЗАБАВА

Зошто и од каде потекнува традицијата за спуштање на знамето на половина копје?

admin
Од каде потекнува оваа традиција? Со векови се користи ширум светот и кореспондира со законите на одредена држава. Најчесто, во деновите на жалост, сите државни...