vesti24.mk

Tag : половина милијарда евра

ЕКОНОМИЈА

Македонија се задолжи со нова еврообврзница од половина милијарда евра

Ferad Aruc
Република Македонија на меѓународниот пазар на капитал денеска издаде еврообврзница на износ од 500 милиони евра со рок на достасување од 7 години и со...