vesti24.mk

Tag : рок

ВЕСТИ ЕКОНОМИЈА

Централен регистар ќе го продолжи рокот за поднесување годишна сметка

admin
Централниот регистар согласно пристигнатите барања, одлучи да излезе во пресрет на обврзниците за поднесување на годишна сметка и на сметководителите и да го продолжи рокот за...
ВЕСТИ

Истече рокот за уривање на дивоградбата кај Мавровка

admin
Истече рокот од 8 работни дена за пронаоѓање на инвеститорот на дивоградбата која што е во изградба пред Трговскиот центар Мавровка. Од општина Чаир за...