vesti24.mk

Tag : срцеви болести

ВЕСТИ

Граѓани со срцеви болести оставени на цедило, за нив нема апартура за соодветен третман

admin
Најголем број на заболени во Битола се од белодробни болести, а по нив следат оние граѓани со кардиоваскуларни болести. Но, тие не може да сметаат...