vesti24.mk

Tag : Ставрос Теодоракис

МАКЕДОНИЈА

Теодоракис: Не сакам соседната земја да се распадне – сакам да го спречам „муслиманскиот подарок на турската мајка”

Ferad Aruc
Ставрос Теодоракис, претседателот на грчката либерална и социјал-демократска партија „Потами“  вчера по големиот протест во Солун, на својата Фејсбук страница излезе со остра осуда за...