vesti24.mk

Tag : Стаклена коса

ЗАБАВА

Светските ѕвезди “полудеа” на нов тренд за стаклена коса: Нов тренд кој ќе го обожува секоја девојка!

Ferad Aruc
Прво имавме тренд “стаклена кожа”, кој дојде од Кореја и означува многу мазна и ултра сјајна кожа. Новиот тренд, кој зема силен замав е сепак...