vesti24.mk

Tag : старт ап

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Македонскиот старт ап Laika ќе го порази LinkedIn на Балканот

admin
Флуктуацијата на вработени во Tech индустријата е огромна. Компаниите не наоѓаат луѓе за отворените работни позиции со месеци. Tech професионалците бараат работа која навистина ќе...