vesti24.mk

Tag : стево пенадровски

ВЕСТИ

Познато која земја прво ќе ја посети Пендаровски како претседател на Македонија

admin
Откако официјално ќе почне неговиот претседателски мандат, Стево Пендаровски првата посета што ќе ја оствари како претседател на Македонија ќе биде на соседно Косово, пишува...
ВЕСТИ

„Додека луѓе умираат и државата не може да излезе од состојби на епидемии Филипче во работно време оди по партиски митинзи на Стево Пендаровски“

admin
Додека луѓе умираат и државата не може да излезе од состојби на епидемии Филипче во работно време оди по партиски митинзи на Стево Пендаровски.Амбулантите и...