vesti24.mk

Tag : Стефан Линдкуист

Uncategorized ЖИВОТ

Текстот на свештеникот од Шведска го „запали“ интернетот: Еве колку се опасни муслиманите

admin
Свештеникот на Шведскиот црковен сојуз, Стефан Линдкуист, на социјалните мрежи објави текст за муслиманите кој ги урна рекордите и во допаѓање и во споделување, а...