vesti24.mk

Tag : Стив Вознијак

ТЕХНОЛОГИЈА

Основачот на Apple открил една причина поради која никогаш не би го купил новиот iPhone X

Ferad Aruc
Соосновачот на Apple, Стив Вознијак, никогаш не се плашел отворено да го искаже своето мислење за новата технологија. И, иако Вознијак ја стекнал својата репутација...