vesti24.mk

Tag : Стипендија

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Рената Дескоска: Ќерката на Никола Димитров доби стипендија, но никој не е дискриминиран

Ferad Aruc
Во случајот со стипендирањето на ќерката на Никола Димитров, нема ниту нејзино привилегирање, ниту дискриминирање на кој било друг кандидат, вели поранешната министерка за образование...
МАКЕДОНИЈА

Пријавете се за стипендии за студиско усовршување во Р.Словачка!

Ferad Aruc
Конкурс за доделување на стипендии во времетраење од 30 (триесет) месеци за студиско усовршување на студенти на редовни, магистерски и докторски студии во Република Словачка...