vesti24.mk

Tag : Столе

СПОРТ

Мајсторијата на Столе – најубавиот гол од мечот против Германија (ВИДЕО)

Ferad Aruc
Иако, на сите во меморија ќе ни остане промашувањето на 15тина секунди до крајот, Стојанче Стоилов го постигна најубавиот од 50-те гола во емиционалното соочување на...