vesti24.mk

Tag : стопанство

БИЗНИС

Факторингот многу малку искористен, скоро непознат за домашните компании и стопанството

Ferad Aruc
Компаниите во Македонија, посебно микро, малите и средните фирми, многу малку или воопшто не користат факторинг. На ниско ниво се и свеста, како и информираноста...