vesti24.mk

Tag : сточен пазар

ВЕСТИ

Затворени сточните пазари, пратки со животни само со сертификат, контрола на он-лајн трговијата со храна

admin
На целата територија на земјава забранета е работата на добиточните пазари и собирните центри, пратките со животни ќе се вршат само со валиден сертификат, а...