vesti24.mk

Tag : Стојанче Рибарев

МАКЕДОНИЈА

Судскиот совет денеска избира нов претседател на Основен суд – Скопје 1

admin
Судскиот совет на денешната седница ќе ја разгледа оставката на в.д. претседателот на Основниот суд – Скопје 1, Стојанче Рибарев, и ќе избира нов претседател...