vesti24.mk

Tag : Стојан Славески

ВЕСТИ

„Инфомакс“: Директорот на ДБКИ се развозува со службени возила на приватни настани

admin
Продолжуваат скандалите кои го следат Директорот на Дирекцијата за безбедност на класифицирани информации, Стојан Славески, пренесува „Инфомакс“. До нивната редакција пристигнале фотографии на кои, како...