vesti24.mk

Tag : Стоја

ЖИВОТ

Денес е една од најпопуларните фолкерки: Нема завршено основно, повторувала во петто одделениеДенес е една од најпопуларните фолкерки: Нема завршено основно, повторувала во петто одделение

admin
На естрадата е чест случај некои пејачи да немаат факултет или средно образование, но Стоја шокира со една друга приказна. Фолкерката од Србија не завршила...