vesti24.mk

Tag : Стојче Ташовски

ВЕСТИ

Ташковски до Димковски: Министре, зошто на протестот употребивте вооружени полицајци против земјоделците?

admin
Зошто на протестот, господине министре, употребивте вооружени полицајци против земјоделците? Ова прашање го постави Стојче Ташовски, земјоделец од Лешово до министерот за земјоделство Трајан Димковски...