vesti24.mk

Tag : струмички компании

ВЕСТИ ЕКОНОМИЈА МАКЕДОНИЈА

ЛИСТА НА СТРУМИЧКИ КОМПАНИИ НА КОИ ИМ БЕА ДОДЕЛЕНИ ПАРИ ОД ДРЖАВАТА

Ferad Aruc
Владата им додели државна помош на 100 домашни претпријатија преку Агенцијата за странски инвестиции според Законот за финансиска поддршка на инвестиции. Меѓу нив има и...