vesti24.mk

Tag : студентски дом кузман јосифовски- питу

ВЕСТИ

„Во Кузман избираат папа“ – првата активност од Планот за чист воздух на владата издиша мазут

admin
Зимата е на самиот праг, а граѓаните веќе се жалат на загадениот воздух. Утрово црн чад се крена над студентскиот дом Кузман Јосифоски – Питу,...