vesti24.mk

Tag : Студентски дом Стив Наумов

ВЕСТИ

Животот кој го ветуваше СДСМ никако да дојде во студентскиот дом „Стив Наумов“- тоалетите на студентите во нечовечки услови (ФОТО)

admin
За студентите и две години откако СДСМ е на власт заедно со директорот на Државниот студентки дом Дарио Николовски тие се уште не го дочекале...