vesti24.mk

Tag : Студентски дом

ЗАБАВА

Што се случува во студентскиот дом„Гоце Делчев“ во Скопје: “Навечер облекуваме црни танги, а машките…”

Ferad Aruc
Животот е здодевен без пријатели и забава, тоа е факт, но какви пријатели и кава забава? Е за тоа баш и ќе коментирам, без некого...