vesti24.mk

Tag : субвенции за печки на пелети

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Субвенции за инвертер клими, уреди на гас, прочистувачи на воздух, соларни панели, велосипеди, печки на пелети

Ferad Aruc
В година жителите на скопските општини ќе може да конкурираат за низа субвенции, едните се веќе познати и понудени, другите нови. Се нудат од субвенции...