vesti24.mk

Tag : СУДНИОТ ДЕН

ЗАБАВА

БИБЛИСКОТО ПРОРОШТВО СЕ ОСТВАРИ: „Судниот ден“ ќе с случи до крајот на годината (ВИДЕО)

admin
Проповедникот на „Судниот ден“, американскиот пастир Пол Бегли верува дека случувањата во последните седум години се јасен доказ дека на светот му се ближи крајот....