vesti24.mk

Tag : судски совет

ВЕСТИ

ЛИДЕР: Кацарска ја одолговлекува постапката за нејзино разрешување! Какви докази има во предметот пред судски совет?

admin
Судијата Добрила Кацарска, според информации на Лидер, поднела барање да се одложи расправата за нејзино разрешување. Дали Судскиот совет ќе го прифати ова барање останува...
ВЕСТИ

Киро Здравев е нов претседател на Судски совет: Од септември расчистување со нестручните судии

admin
Врховниот судија Киро Здравев застанува на чело на Судскиот совет. Како  единствен кандидат за оваа функција тој денеска ја доби поддршка од сите 12 членови...