vesti24.mk

Tag : суеверие

ЗАБАВА

Суеверија за Нова година: Нова облека, не изнесувајте пари, отворете ја вратата на полноќ…

admin
Новата година се поврзува со многу суеверија и верувања, за подобра иднина, поголема среќа и пронаоѓање на вистинската љубов… На само неколку дена пред почетокот...