vesti24.mk

Tag : сузан бојл

ЗАБАВА СВЕТ

Му се претстави на светот како неуредна домаќинка со моќен глас, 8 години подоцна изгледа сосема поразлично и заработува 33 милиони долари

Ferad Aruc
Кога излегла на сцената сите започнале да се смеат, мислејќи дека жената ќе се посрамоти, особено откако изјавила дека има 47 години и дека планира...