vesti24.mk

Tag : супер бабичка

ЗАБАВА

Запознајте ја оваа супер бабичка: Се вика Љубов и лизга по мраз цел живот (ВИДЕО)

admin
Дали можете со лизгалки да го поминете Бајкалското езеро? За оваа бабичка која живее на брегот на Бајкал тоа е вообичаено. Љубов Морјеходова (72) го...