vesti24.mk

Tag : Супер Месечина

МАКЕДОНИЈА

Реткиот спектакл на Месечината се гледаше и во Скопје (ФОТО)

Ferad Aruc
По 36 години денеска, 31 јануари, се споија три необични лунарни појави супермесечина, сина Месечина и целосно затемнување на Месечината. Овој редок феномен најдобро се...
ЖИВОТ

Во недела ќе бидеме сведоци на најголемата Супер Месечина – еве како да ја употребите нејзината енергија

admin
Најголемата Супер Месечина во 2017 година ќе имате прилика да ја видите во недела, 3-ти декември. Тој ден Месечината ќе биде најблиску до Земјата, поточно...