vesti24.mk

Tag : супер фризури

Uncategorized

15 Супер-фризури за средна должина на коса (фото)

admin
Ниту премногу долга, ниту премногу кратка…Ни премногу стилизирана, ни премногу опуштена…Но многу, многу флексибилна. Косата со средна должина веќе неколку години е хит во светот....