vesti24.mk

Tag : суштински реформи

ВЕСТИ

Екс министерот во Владата на Заев: Врвот на СДСМ не сака да спроведе суштински реформи

admin
-Јас во СДСМ сретнав многу добри луѓе, многу квалитетни луѓе. Сретнав луѓе кои се со огромни квалитети, луѓе кои сакаат промени, но тие луѓе ги...