vesti24.mk

Tag : табло

ЗАБАВА

Училиштето забрани оваа фотографија на матурантка да се најде на табло: Гледате ли вие нешто погрешно? (ФОТО)

admin
Матурантката Нејра Бајриќ од Бановиќ немала право нејзината фотографија да се најде на таблото на нејзиното училиште, затоа што директорката сметала дека носи премногу шминка....