vesti24.mk

Tag : Табриа Мејџорс

ЗАБАВА

Пред една година работела како чистачка, а сега “крева прашина” секаде каде и да се појави

Ferad Aruc
Плус сајз моделот Табриа Мејџорс неодамна изјави дека во ова време минатата година работела како чистачка, а сега има успешна кариера во светот на манекенството...