vesti24.mk

Tag : таен агент

СВЕТ

Работи кои не сте ги знаеле за Путин: Кое му било кодното име како таен агент на КГБ? Какви животни навики има?

Ferad Aruc
Рускиот претседател Владимир Путин веројатно во моментот е најмоќниот светски лидер, и за него се знае речиси се, но има и тој некои свои мали...