vesti24.mk

Tag : Таен Дедо Мраз

ЗАБАВА

„Таен Дедо Мраз“ им ги разубаве празниците на стотици купувачи- еве што направил

admin
„Таен Дедо Мраз“ ги разубаве празниците на стотици купувачи во американското гратче Кенет Сквер, во близина на Филаделфија, откако ги плати нивните долгови, направени кога...