vesti24.mk

Tag : Такси превоз

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Жолти регистарски таблички за таксистите, субвенции за електрични и хибридни возила

Ferad Aruc
„Секој таксист којшто ги исполнува условите, којшто е лиценциран, ќе добие жолта табличка и ќе се разликува од сите други возила во сообраќајот. Тоа ќе...