vesti24.mk

Tag : тале герамитчиоски

ВЕСТИ

Почина Тале Герамитчиоски, поранешен заменик-министер и пратеник во Собранието

admin
Почина Тале Герамитчиоски, поранешен заменик-министер за образование и пратеник. Тој беше заменик-министер за образование во периодот од 2002 до 2006 и пратеник 2006-2008, истакнат член...