vesti24.mk

Tag : тампон

ЗДРАВЈЕ

5 митови за влакната околу интимната зона на жената – влакна служат како тампон

Ferad Aruc
За многу жени влакната околу интимната област, која обично се покрива со бикини е проблем што треба да се справи со секој месец. Отстранувањето влакна...