vesti24.mk

Tag : тантела 2017

Uncategorized

Популарните фустани од тантела со проѕирни и светкави делови ( ГАЛЕРИЈА )

admin
Независно од трендовите дизајнерите секогаш наоѓаат начим да ја имплементираат во своите линии како за Тантелата не постојат сезони. Нај полуларните фустани од тантела 2017...