vesti24.mk

Tag : тарантула

ЗАБАВА

На прв поглед ќе помислите дека ова е слатка играчка: Кога ќе видите поубаво, ќе се „извадите од памет“ (ВИДЕО)

admin
Тарантула со сина боја или латински „poecilotheria metallica“ ја нарекуваат уште „сафир од Гути“ (регион во Индија) и некои ја чуваат како домашен миленик. Синиот...